Ons DNA

In een notendop. Uit 12 jaar vernieuwen, veranderen en verbeteren.

HISTORIE

Sinds 2012

De Krijger Optimalisatie is in 2012 opgericht door Dick de Krijger. Dick is sinds 2007 actief in de e-commercebranche met webconcepten en -winkels. Na een aantal trajecten met gerenommeerde e-adviesbureaus voor het MKB dacht hij: "dat kan beter".

Zo ontstond uiteindelijk De Krijger Optimalisatie, een full service e-marketingbureau met een natuurlijke focus op meetbare resultaten voor de ondernemer. 'Reality-proof' en up-to-date methodieken die op de eigen succesvolle concepten werden toegepast konden op deze manier ook aan anderen beschikbaar worden gesteld. 

 

Ons dienstenpalet is sinds begin 2017 uitgebreid met o.a. strategisch advies, effectiviteitsmodules en marketingtrainingen. We maakten de transitie van 'standaard' e-marketingbureau naar strategisch e-marketingpartner. Om zo met onze specialismen uw gehele onderneming naar een hoger niveau te kunnen tillen!

Anno nu werken we met gepaste trots - als projectteam of individueel - aan marketingstrategiën van toonaangevende onliners. Voor organisaties met visie. Voor ondernemers met ambitie. En voor startups met potentie. Bij hen voelen we ons thuis en bouwen we vol vertrouwen aan de toekomst van merken en bedrijven.

 

Veranderen, vernieuwen & verbeteren!

Optimalisatie volgens het Focus-model™ voor e-strategie

KARAKTER

Doelgericht, betrokken & onderscheidend

Met meer dan 12 jaar ervaring in de branche - waarvan inmiddels 7 als Google Partner - werken we 'standaard' aan effectief en waardevol resultaat. Enthousiast en flexibel in de omgang, strategisch en vasthoudend op de grote lijnen. 

Samen met u 'halen we eruit wat erin zit'. Door uw unieke merk-, bedrijfs- en productsterktes te focussen in een creatieve en onderscheidende e-strategie. En door de marketinginginstrumenten zelf maximaal te benutten en onverslaanbaar te zijn - en te blijven! - in de uitvoering en techniek.

Continue vernieuwen, veranderen en vooral: verbeteren! Dat heeft altijd in ons 'optimalisatie-DNA' gezeten, en daar groeien we nog elke dag enthousiast verder in. 

 

 

Ook een case overleggen?

Bent u toe aan het volgende level e-marketing? Of heeft u een briljant idee voor een start-up of uitbreiding? Misschien juist sparren over uw marketingstrategie en bedrijfsidentiteit? Of uw organisatie verrijken met modellen voor effectieve uitvoering van uw plannen? 

We zijn benieuwd naar uw case en luisteren graag naar uw verhaal. Op basis van uw input maken we koppelingen met onze modellen voor strategie en e-marketing die handvaten en nieuwe inzichten kunnen verschaffen in het proces en de uitvoering. En 'vliegen we in' voor de uitvoering, in de teamsamenstelling die voor úw case van toepassing is!

CONTACT 

DE KRIJGER OPTIMALISATIE

Team van
specialisten

Dick de Krijger
Strategie & e-marketing

Marketing strateeg, eigenaar

sander_edited.jpg

Sander Besems
Video- & fotografie

Mediapartner

Jordi Schut
Developer

IT-partner

Tim Platschorre
Design & productontwikkeling

Mediapartner

Wil.jfif

William Duijzer
Design Studio

Mediapartner

Knipsel.PNG
streep.png