IT & Design

Onze developers en designers ondersteunen marketing-gerelateerde IT zaken en doelgerichte vormgeving. Van de realisatie van een complete nieuwe webwinkel of maatwerk applicaties tot bijv. interne systemen en KPI dashboards. Waarom? Omdat we snel, flexibel en hoogwaardig willen kunnen schakelen op nieuwe kansen, ontwikkelingen en uitdagingen. In-house IT & design maken dat mogelijk.

Onze visie op de inzet van ICT is altijd gericht op beheersbaarheid, faciliteren van groei en effectief passend maatwerk. Te vaak zien we online ondernemingen stranden in een oerwoud van ICT-systemen, webwinkel-'oplossingen' en andere half-functionerende of matig ondersteunde diensten. 
 

Wij gaan 100% voor : #Snelheid  #Resultaat  #Communicatie


Meer weten over IT & design? Neem contact> op!
 

IT & design

Praktische IT- & designsupport op niveau

Om een onderscheidende e-strategie effectief om te zetten in marketinguitvoering heeft u als ondernemer behoefte aan IT- & designsupport die presteert. Die 'gewoon' in-time levert, op niveau presteert en de uitvoering een extra boost kan geven - in plaats van processen te vertragen.

De Krijger Optimalisatie levert vanuit deze visie de benodigde resources. Via onze IT- en designpartners kunnen we strategische processen stroomlijnen en uitvoerende marketingprocessen boosten. Webwinkels, apps, VR/AR, koppelingen, branded webads. Alle diensten zijn er op gericht om de marketingstrategie te laten slagen, op een manier die echt onderscheidend is!

 

Stroomlijn uw strategisch marketingproces met 'branded' IT & designservice

Snel, flexibel & goed

WERKGEBIED

Diensten:

✔ Opencart, Magento

✔ Full responsive

✔ 100% maatwerk

✔ Lichtgewicht, functioneel

Webwinkels & backoffice

✔ Productfeeds

✔ Datakoppelingen

✔ Interfaces

✔ Prijsscrapers

Marketing IT

✔ Boekhoudkoppelingen

✔ Klantenportals

✔ Point of sale systemen

✔ API koppelingen

Interfaces &
koppelingen

✔ AR-apps

✔ VR-apps

✔ Appmarketing

AR/VR

✔ Backoffices

✔ Voorraadsystemen

✔ Ordersystemen

✔ Klantcontactsystemen

Grafisch design

✔ Productvideo's

✔ Bedrijfsvideo's

✔ Marketingcontent

✔ Display & retargeting ads

Video