“Het beste bewijs is de praktijk”

Historie & Visie

In 2012 wordt ons e-marketingbureau opgericht, met als doel sterk rendements-gericht e-marketingadvies te bieden aan zowel eigen concepten als die van andere partijen, op een manier die gekenmerkt wordt door betrokkenheid, partneren en samen ondernemen

De afgelopen jaren hebben we een mooi klantenportfolio begeleidt en gefaciliteert in sterke groeiprocessen. Daar zijn we trots op! Door middel van onze marketinoplossingen dragen we  bij aan de gezonde opbloei van ondernemingen. Vaak met totaaloplossingen, en soms met inzet van 'slechts' enkele facetten uit onze dienstverlening.
 

Wij geloven in onze klanten, en nemen de tijd om serieus te investeren in het delen van visies en dromen. Onverdeelde aandacht voor een klein gezelschap serieuze partners : dat is waar we voor staan en voor gaan! Ook e-marketing is altijd het vertellen van een verhaal, en wij willen een goed, inspirerend en waardevol verhaal kunnen vertellen.

Onze missie:

"Ondernemers en organisaties in staat stellen om hun waardevolle doelen te bereiken door de hoogwaardige inzet van e-marketing en strategisch advies, op basis van betrokken win/win-samenwerking."

Door continue pionieren en testen met eigen webwinkels en e-concepten (al v.a. 2007) weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbare e-marketingpartner te hebben. Actief betrokken zijn, samen de schouders onder een groeiconcept zetten en meerwaarde bieden op visie, uitvoering én rendement .. dát is waar we voor gaan!