“Effectief ondernemen : van tijdsmanagment naar zingeving”

Effectief Ondernemen

Effectief ondernemen, het klinkt zo mooi .. maar voor veel ondernemers is de dagelijkse praktijk een stuk ingewikkelder. Uitpuilende inboxes, overlopende voicemail en telefoon, eindeloze vergaderingen, was dit nu de bedoeling?

DE KRIJGER Optimalisatie ontwikkelde speciaal voor ondernemers die zich richten op online en/of zich in een sterke groeicurve bevinden de module 'Effectief Ondernemen'. 

Wij zijn ervan overtuigd dat de de rol van ondernemers ontzettend waardevol kan zijn, zowel voor de ondernemer zelf (zelfontplooing, voldoening, dromen najagen) als voor de maatschappij, personeel en stakeholders. Tegelijkertijd zien we in het huidige klimaat serieuze bedreigingen die ondernemers soms afhoudt van wat ze eigenlijk graag doen, en misschien zelfs wel zouden moeten doen. 

Effectief ondernemen neemt u mee in een zoektocht naar gefocuste visie-invulling in de dagelijkse praktijk. Bedrijfsprocessen gedurfd afstemmen op de missie, van tijdsmanagement naar inhoud en zingeving, 'less is more', 80/20 regel, we vertellen u er graag meer over. Het zijn namelijk zomaar énkele facetten van deze module, die u als ondernemer in staat stelt om niet alleen meer te bereiken, maar dat ook te doen op een manier die voldoening geeft en u uiteindelijk in staat stelt om uw missie te voltooien.

 

'Effectief ondernemen' is met zijn focus op visie-uitvoering een vervolg op 'E-missie ontwikkeling', dat zich eerst en vooral richt op het ontwikkelen van een sterke missie

  

De Krijger Optimalisatie is een full service e-marketingbureau dat bestaat uit een groep zelfstandige e-marketeers, programmeurs en designers.


Wat doen we?
In het kort : e-marketing anno 2017 op topniveau. Optimaliseren, onderzoeken, bouwen, analyseren, testen, monitoren. SEO, SEA, affiliate- en social marketing. We bieden sterk resultaatgerichte e-marketing, altijd diepgaand afgestemd op de specifieke wensen en doelen/missie van uw organisatie. 

Waarom doen we dat?

Omdat we geloven dat de klanten waarmee wij samenwerken een waardevol product of service te bieden hebben, dat het verdiend om op de beste manier vermarkt te worden. Omdat deze bedrijven de wereld waar wij van dromen dichterbij kunnen brengen en wij daar door middel van onze diensten aan willen bijdragen! Doelgerichte bedrijven die 'people', 'planet' én 'profit' ten goede komen. 

 

Hoe doen we dat?
Wij werken, in diverse projectteams, volgens een sterk resultaatgerichte methode, waarbij ROI, persoonlijke samenwerking en vernieuwing continue voorop staan. Enthousiast, flexibel in de omgang, en visionair op de grote lijnen. Samenwerking staat voorop, een gedeelde missie is een pré!

 

Onze kernwaarden :  #Resultaatgericht  #Persoonlijk  #Actie!