Een onderscheidende propositie bij de juiste klant op éxact het juiste moment in de klantreis. Marketinginstrumentstrategie.

Over 

 

Bereik de juiste doelgroep met het juiste aanbod, op exact het juiste moment

Haal eruit wat erin zit!

Vanuit meer dan 12 jaar e-marketingervaring kunnen we u zowel in advies als uitvoering bijstaan. Van marketinginstrument-strategie tot data-analyse & dashboarding, en van SEO tot Social Media Marketing. We zijn up-to-date en continue lerend - o.a. via ons Google Partnership - als het gaat om de nieuwste online mogelijkheden. 

Voor een integrale en strategische aanpak die online ambities echt uit de verf laat komen ontwikkelden we het Race-model™ voor e-marketing. Hierin combineren we onze strategische marketing inzichten met tactieken voor maximale effectiviteit en wendbaarheid in de uitvoering. 

Vanuit de originele ambitie van de onderneming een onderscheidende e-strategie ontwerpen - en die vervolgens fenomeneel effectief uitvoeren. Dát matcht 100% met  'optimalisatie-DNA' en daar werken we dagelijks met plezier aan.
 

E-MARKETING

Ontdek de mogelijkheden 

 

WERKGEBIED

Diensten:

✔ Keyword- & marketresearch

✔ Interne optimalisatie

✔ Informatie architectuur

✔ Linkbuilding

✔ Monitoring

SEO

✔ Google AdWords
✔ Google Merchants & Distributors

✔ Bing Ads

✔ ROI-sturing en rapportage

SEA

✔ Facebook
✔ LinkedIn 

✔ Instragram 

✔ Twitter

✔ YouTube

Social

✔ TradeTracker
✔ 3rd party 

✔ Veilingen

Affiliates

✔ BOL.com
✔ Amazon

✔ eBay

✔ Marktplaats

✔ Etsy

✔ Jobboards

Vergelijkers & marktplaatsen

✔ B2C
✔ B2B

✔ Koppelingen met CRM

Direct mail

✔ Google Analytics
✔ ROI/KPI dashboarding

✔ BI tooling

✔ Data intelligence

✔ Automation

Data & webintelligence

✔ On-page analyses
✔ Google Optimize

✔ Personalisatie

Conversie-
optimalisatie

✔ Voor non-profits
✔ $10K/maand gratis advertentietegoed

✔ Aanvraag tot campagnebouw

Google AdGrants
 
 
 
ads-logo-horizontal.png

PRAKTIJK

Werk in uitvoer!

Als ondernemer of organisatie heeft u duizend-en-één gedachten over de mogelijkheden om uw ambities waar te maken. Maar u beseft ook dat u niet alles kunt doen en bekostigen, en dus strategische keuzes moet maken over de te volgen weg.

De Krijger Optimalisatie acteert op exact dat snijpunt van strategie en e-marketing, en fungeert daar als uitvoerend en adviserend partner.

 

Hoe kunnen we serieuze impact - lead, sales, merkbekendheid, retentie - realiseren op een manier die bij u past én het maximale haalt uit de beschikbare tijd en middelen?

Als online ondernemers zijn we gewend om op deze manier te denken. Organisaties effectief tot hun doel laten komen gaat ons dus aan het hart - dit was notabene de aanleiding om onze organisatie destijds te starten! 

We ondersteunen liefst integrale marketingplannen, die kunnen steunen op een serieuze strategie. Hierbij kunnen we fungeren als adviseur, als zelfstandig e-marketeer maar ook als 'meewerkend voorman', waarbij we een intern marketingteam begeleiden of aansturen.