“E-commerce bedrijfsprocessen optimaliseren die sterke groei faciliteren, of daar een gevolg van zijn”

Bedrijfsproces-optimalisatie

Na/gedurende de inzet van onze diverse e-marketing diensten zien we vaak dat ondernemingen in een stroomversnelling raken wat betreft groei, zowel in omzet en resultaat, personeel, processen als fysieke huisvesting en benodigde resources.

De Krijger Optimalisatie biedt aan e-commerce ondernemingen een aanvullende dienst die 'bedrijfsproces-optimalisatie' heet, en de exacte processen die gedurende een groeiscenario optreden kan herkennen, managen én vervolgens kan voorbereiden op verdere doorgroei. 

'Groeipijn' is vaak onoverkomelijk, en is die zin positief. Aanhoudende chaos als gevolg van groei zal geen enkele ondernemer accepteren, wij bieden daarbij de tools en knowhow om bedrijfsprocessen dusdanig te 'updaten' dat ze leiden tot meer rust, controle en transparantie. Zelfs bij aanhoudende groei!

Bij dit proces gebruiken we o.a. de modellen van Stephen Covey m.b.t. leiderschap, productiviteit, strategie uitvoering en vertrouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw organisatieprocessen en -aansturing beter af te stemmen op uw doelstellingen en bedrijfsidentiteit?